Muut keräyspalvelut

Teemme arkistojen tyhjennyksiä ja keräämme yritysten ja kotitalouksien energiajätettä, muovijätettä sekä sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) pääkaupunkiseudulla.

Nopea palvelu

Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä.

Asiakastyytyväisyys

Räätälöimme keräyspalvelut asiakkaan tarpeen mukaan.

Ympäristö

Haluamme pitää ympäristön siistinä ja vähentää kuormitusta.

Muut keräyspalvelut

Teemme arkistojen tyhjennyksiä ja tuhoamme luottamuksellisen materiaalin säännösten mukaisesti. Isolla pakettiautollamme kuljetamme monenlaisia tavaroita. Keräämme yritysten ja kotitalouksien muovijätettä sekä sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) pääkaupunkiseudulla. Kysy meiltä myös muista jätehuollon palveluista. 

Arkistojen tyhjennys

Suoritamme erilaisten arkistojen, kuten kellareiden ja varastojen tyhjennyksiä. Tarvittaessa huolehdimme luottamuksellisen tiedon asianmukaisesta tuhoamisesta. Tämänkaltaisissa urakoissa kartoitamme etukäteen paikan päällä urakan laajuuden ja annamme arvion kustannuksista. 

Ota yhteyttä

Kuljetukset pakettiautolla

Käytössämme on iso pakettiauto, jolla teemme muitakin kuin jätehuoltoon liittyviä kuljetuksia. Voit tilata meiltä pakettiautokuljetuksen esimerkiksi isojen huonekalujen tai muiden tavaroiden siirtoon. Pakettiauton kyytiin voi lastata myös trukilla eurolavoja.

Ota yhteyttä

Keräysastioiden vuokraus

Vuokraamme 140-, 240- ja 660-litraisia keräysastioita sekä pahvinkeräykseen tarkoitettuja rullakoita. Meiltä saat myös 240 litran lukollisia tietoturva-astioita, esimerkiksi arkiston tyhjennyksen ajaksi.

Pyydä tarjous

Muovijätteen keräys

Muovijätettä ovat kaikki materiaalit, jotka sisältävät muovia, kuten muoviset elintarvikepakkaukset ja pussit. Kotitalouksien muovijäte on tuotteen pakkaamiseen käytetty muovinen rasia, pullo tai pussi. Keräykseen laitettavan muovipakkauksen tulisi olla puhdas ja kuiva.

Kysy lisää

Sähkö- ja elektroniikkaromun (SER) keräys

Sähkö- ja elektroniikkaromua ovat laitteet, jotka tarvitsevat sähköä toimiakseen. Sähköä kuljettavat johdot kuuluvat sähkö- ja elektroniikkaromuun. Irtonaiset akut ja patterit eivät kuitenkaan kuulu sähkö- ja elektroniikkaromuun. Ethän laita vanhoja sähkölaitteita sekajätteen joukkoon.

Yhteystiedot