TIETOA YRITYKSESTÄ

Helsingin Paperinkeräyspalvelu on siltamäkeläinen perheyritys, joka on jo vuosikymmenten ajan tehnyt työtä siistimmän ympäristön puolesta.

Yritys aloitti toimintansa 1980-luvulla t:mi Markku Linikko nimellä, kun Markku hankki kuorma-auton ja alkoi ajamaan keräyspaperia tehden aluksi yhteistyötä Vantaalaisen yleisurheiluseura KU-58:n kanssa.

Pikkuhiljaa toiminta kasvoi ja kehittyi niin, ettei Markku ehtinyt enää tehdä kaikkia toimeksiantoja. Niinpä vuonna 1993 yritys palkkasi ensimmäisen työntekijän ja muutti muotonsa nykyiseksi Helsingin Paperinkeräyspalvelu Oy:ksi.

Yrityksemme toiminta jatkui keskeytyksettä läpi lamavuosien. Ensimmäinen työntekijä viihtyi työssään toistakymmentä vuotta ja muutkin työntekijämme ovat olleet poikkeuksellisen pitkäaikaisia. Tällä hetkellä työllistämme yhteensä 5-6 henkilöä.

Nyt yrityksessämme on meneillään sukupolvenvaihdos, kun vetovastuun toiminnasta on ottanut jo vuosia yrityksessä työskennellyt Markun poika, logistiikka-alalla pitkään työskennellyt ja opiskellut Marko Linikko.

Vuosien saatossa Helsingin Paperinkeräyspalvelusta on kasvanut jätealan asiantuntija, joka palvelee täsmällisesti ja nopeasti niin yksityisiä asiakkaita, isännöitsijöitä kuin yrityksiäkin. Lisää toiminnastamme voit lukea kohdassa Palvelut.

Ota yhteyttä!